Instellingen nieuwe extra beveiligde mailserver Antenna: Handleiding Outlook

Outlook 2007: Klik op Extra en dan op accounts, Selecteer het account en klik op wijzigen, zie verder op deze pagina voor de te wijzigen instellingen.

Outlook 2013: Klik bovenin op Bestand. Klik rechts in het keuzemenu op Accountinstellingen en vervolgens op Accountinstellingen. Selecteer in het tabblad E-mail je e-mailaccount en klik op Wijzigen. Zie verder op deze pagina voor de te wijzigen instellingen.

Outlook 2010: Klik op bestand

Outlook2010

Klik op Accountinstellingen

Selecteer het account

Klik op wijzigen

Outlook2010

Outlook Express

Wijzig inkomende mailserver (POP3 of IMAP) in: webmail2.antenna.nl

Zet achter je gebruikersnaam jouw maildomein, bijvoorbeeld gebruikersnaam support wordt support@antenna.nl

Klik op de knop meer instellingen.

Outlook2010

Klik op Geavanceerd

Outlook2010

Vervang nummer bij poort:
voor Inkomende email IMAP 993
of voor Inkomende email POP3 995

Zet een vinkje bij Voor deze server is een versleutelde verbinding vereist (SSL)

Alleen als u niet via eigen provider mail verstuurd: Vervang nummer bij poort Uitgaande e-mail (SMTP)

Kies Poort 465 Type versleutelde verbinding: SSL

Klik vervolgens op OK

Outlook2010

En dan op Voltooien