Instellingen nieuwe veiligere mailserver Antenna

Ga naar voorkeuren

Apple

Selecteer het adres dat je wilt aanpassen.

Wijzig inkomende mailserver: webmail2.antenna.nl
Is dit vakje grijs? Klik op geavanceerd bovenin rechts. Haal vinkje weg bij Automatisch detecteren en onderhouden account instellingen (of hoe dat mag heten).
Sluit voorkeuren af, kies bewaren en ga opnieuw naar voorkeuren en selecteer het adres dat aangepast moet worden.

Zet achter je gebruikersnaam jouw maildomein, bijvoorbeeld gebruikersnaam support wordt support@antenna.nl

Klik vervolgens op Tabblad Geavanceerd

Vervang nummer bij poort:
voor IMAP: 993
voor Pop3 995
Identiteitscontrole: Wachtwoord

zet een vinkje bij Voor deze server is SSL vereist

Alleen als u bij de uitgaande server een Antenna server heeft staan, kijk dan op de Antenna SMTP pagina
Klaar