Instellingen mailserver Antenna

• Log in op Gmail (https://www.gmail.com)
  • Ga als je ingelogd bent naar Instellingen (Tandwiel rechtsboven):

• Klik op het tabblad Accounts en import of Accounts:
  • Klik in het gedeelte 'E-mail bekijken uit andere accounts' op Een e-mailaccount toevoegen.

• Er verschijnt een pop-up venstertje:
  • Geef het e-mailadres van je account bij Antenna op klik vervolgens op Volgende.
  • Voer je wachtwoord in
  • Voer je pop gebruikersnaam als: bv gebruikersnaam@domein.nl
  • Voor de popserver in: webmail2.antenna.nl (Port 995)
  • Klik Doorgaan, Gmail test nu of het goed is ingevuld.

Klaar!

Versturen via Gmail

Als je ook mail wilt kunnen verzenden met het niet-Gmail adres, kun je dat ook instellen. Zie hier voor de handleiding: https://support.google.com/mail/answer/22370?hl=nl

Configuratiegegevens:

SMTP-server: webmail2.antenna.nl
Poort: 465
Gebruikersnaam: gebruikersnaam@maildomein.nl
Wachtwoord: (is je bekend)
Beveiligde verbinding via TLS aanvinken
Opslaan met Account toevoegen