Instellingen nieuwe extra veilige mailserver Antenna per mailprogramma

Wijzigingen voor alle programma's

• Servernaam voor inkomende (en evt. uitgaande) mail wordt: webmail2.antenna.nl
  • Gebruikersnaam moet voortaan gevolgd worden door uw e-maildomein, bv support@antenna.nl in plaats van support
  • IMAP: alleen nog beveiligd met SSL via poort 993
  • POP3: alleen nog beveiligd met SSL via poort 995
  • (alleen als u niet via eigen provider verstuurd:) Uitgaande mail (SMTP) alleen nog beveiligd via SSL/TLS (poort 465), zie SMTP handleiding.
Handleiding per mailprogramma