Instellingen nieuwe extra beveiligde mailserver Antenna: Handleiding Outlook Express

Outlook Express

1. Klik bovenin op: Extra en dan op Accounts
  2. Outlook Express
  3. Klik op jouw email adres en dan rechts op eigenschappen
    Nu zie je een scherm als op:
  4. Outlook Express
  5. klik op Servers.
    Zet achter de gebruikersnaam jouw maildomein, bijvoorbeeld gebruikersnaam support wordt: support@antenna.nl
  6. Klik op tabblad Geavanceerd
  7. Outlook Express
    Vervang nummer bij poort
    voor IMAP 993
    voor pop 995

8. Zet een vinkje bij: Voor deze server is SSL vereist

9. Klik op 'Toepassen'. Klaar!

Aanvulling voor verzenden uitgaande mail via Antenna

1. Indien je ook via Antenna je mail verzendt, zijn er nog een paar extra stappen:
    Klik op Extra en dan Accounts, klik op je emailadres en dan rechts op Eigenschappen.
  2. Klik op Servers,
  3. Klik het tabblad Geavanceerd.
    Vervang nummer bij poort SMTP: 465
  4. Zet een vinkje bij Voor deze server is SSL vereist