Antenna tips: 6 zaken in verband met veilige webhosting

Het vakblad Webwereld.nl publiceerde een artikel over veilige webhosting

U kunt dit nalezen op Webwereld. Daarin worden genoemd de volgende zaken:

Bij backups kunnen we melden dat bij Stichting Antenna op verzoek backups terug kan plaatsen van zowel de website als van de databank. Dit in tegenstelling tot de meeste providers die geen backups terug kunnen plaatsen van websites en/of databanken. Voor zover zij backups maken is dat op server niveau en zij bieden niet de dienst om een backup van een website of databank terug te plaatsen.

Bij Lokale beveiliging van de webmaster computer(s), in verband met afluistersoftware van wachtwoorden, kijk ook eens op beveiligingspagina..

Bij Updaten kunnen we nog melden dat Stichting Antenna gebruik maakt van een firewall die een aantal veelgebruikte hackpogingen tegenhoudt.