Webmail bij Antenna

U kunt gebruik maken van http://webmail.uwdomein
Als de domeinnaam in uw e-mailadres (het stukje na het @-teken) bijvoorbeeld antenna.nl is, dan gebruikt u http://webmail.antenna.nl, is het bijvoorbeeld cordaid.net, dan gebruikt u http://webmail.cordaid.net

Tip: vindt u het lettertype in de webmail te klein, klik dan CTRL+ (de control toets ingedrukt houden en dan het + teken) tot het naar wens is. Met CTRL- maakt u het lettertype weer kleiner.

Tip: Als u IMAP gebruikt als protocol vindt u in de webmail ook alle mappen (folders) die u heeft aangemaakt.

Tip: Klik als u in de mailbox bent en de lijst van mailberichten ziet even op Opties > Persoonlijke Instellingen , daarin kunt u uw naam, afzenderadres en bv de naam van de map voor de verstuurde berichten (bv sent-mail) kiezen/invullen.